Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić danas je u ime gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića zajedno sa predsjednikom Rukometnog kluba „Slpga” Doboj Vojislavom Rađom, ispratio osam mladih talentovanih igrača iz škole rukometa ovog kluba na peti po redu ljetnji rukometni kamp „Handball Friends”, koji će se u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u Pokrajinskoj vladi Vojvodine održati u Novom Bečeju od 1. do 8. jula. Mladi rukometaši Sloge na ovaj ljetnji kamp otputovali su u pratnji trenera Sretena Živkovića.

Predsjednik dobojske Sloge Vojislav Rađa rekao je da Sloga dugi niz godina šalje talentovane mlade rukometaše na ovaj ljetni kamp, te da je to od izuzetnog značaja za klub u pogledu razvoja i napredovanja igrača koji će u budućnosti činiti okosnicu prvog tima. Rađa je istakao da će mladi rukometaši dobojske Sloge uzeti učešće ispred Rukometnog saveza Republike Srpske i na rukometnom kampu „Srbija zove”, koji će se održati u Beogradu u posljednjoj sedmici ovog mjeseca.

-Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim gradu Doboju na velikoj podršci koju u kontinuitetu daje radu našeg kluba. Posebno bih se zahvalio poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijelu Jošiću koji je lično pomogao odlazak naših mladih rukometaša na ovaj kamp i uručio im danas prigodne poklone neposredno pred polazak.

Poslanik Jošić je mladim rukometšima Sloge poželio srećan put i ugodan boravak na ljetnom kampu u Novom Bečeju, te da se sa istog vrate u svoj klub obogaćeni novim rukometnim znanjem i vještinama, koje će iskoristiti da doprinesu ostvarivanju uspješnih sportskih rezultata ovog kluba u budućnosti.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakVulić: Prutina ispunila izdajnički zadatak, ostaje vječno obilježena kao sluga i izdajnik
Naredni članakDogodilo se na današnji datum, 2. jul