Doboj

DOBOJ: Jerinić: Politička stabilnost – odraz razvoja grada

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić rekao je da je politička stabilnost u ovom gradu odraz razvoja te lokalne zajednice koji će biti nastavljen zahvaljujući toj stabilnosti i predstavnicima u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Vladi Srpske i parlamentu BiH.

Jerinić je naglasio da simbioza lokalne i republičke vlasti, te institucija na nivou BiH daju rezultate u ovom gradu.

On je čestitao svim sugrađanima Dan grada, te izrazio zahvalnost srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, kojem je gradska skupština jednoglasno dodijelila najveće priznanje – plaketu grada Doboja.

Jerinić je istakao da je Dodik dao punu podršku Doboju u svim projektima kroz institucije Republike Srpske, Vladu premijera Radovana Viškovića i predsjednika Republike Željku Cvijanović.

“Ono što me raduje da sve i jedan projekat koji smo započeli je upravo zahvaljujući predsjedniku Dodiku”, rekao je Jerinić novinarima i naglasio da je Doboj najveće gradilište.

On je podsjetio da je Dodik inicijator i projekta dodjele stanova za mlade bračne parove koji realizuje ovaj grad.

“Nema nijedan segment u gradu Doboju gdje nismo dobili podršku. Da li je to ruralni razvoj ili urbani, kroz rekonstrukcije i magistralnih i regonalnih puteva, ali naravno i auto-puta koji se radi u Doboju”, rekao je Jerinić.

On je izrazio uvjerenje da će Doboj imati Dodikovu podršku i u narednom periodu.

“Ova plaketa ide po zasluzi, vi ste je zaslužili, ne samo plaketu, već da budete počasni građanin grada Doboja”, istakao je Jerinić. 

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close