Vijesti

DOBOJ: „Jaffa Igre bez granica“ obradovaće mališane u Doboju po drugi put (FOTO)

Jedanaeste po redu „Jaffa Igre bez granica” stižu u Doboj 28. februara, a ova manifestacija, koja uvijek izmami osmijehe na dječija lica, biće održana u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” od 12 do 15 časova. Učestvovaće djeca iz osnovnih škola, vrtića i djeca sa poteškoćama u razvoju. Generalni sponzor ove manifestacije je kompanija Jaffa Crvenka koja će svim takmičarima obezbijediti poklon pakete i sjajnu zabavu. Pokrovitelji manifestacije su i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS kao i Ministarsvo prosvjete i kulture RS.

„U želji da obogatimo sportsko-rekreativni, ali i zabavni sadržaj u velikom broju gradova BiH, te da u eri digitalnih medija pokušamo da omasovimo sport, kroz zabavne igre svakom djetetu smo omogućili da se bavi sportskom aktivnošću. Igre su prilagođene za svaki uzrast i pomno su osmišljene od tima stručnjaka iz oblasti sporta i zdravstva, jer nam je zdravo odrastanje djece na prvom mjestu”, naglasio je Peđa Savić, voditelj programa.

Prema riječima koordinatora projekta, Željke Gajić, sve one koji dođu u petak, 28. februara u Doboj očekuje besplatna adrenalinska zabava, klovn, facepainting, navijanje, takmičenje, druženje, bogat prateći program, te vrijedne nagrade za sve učesnike. Ove godine tema je SVEMIR te su igre i rekviziti prilagođeni toj tematici. Mali pobjednici u svojim kategorijama biće nagrađeni poklon paketima školskog pribora kompanije Gatarić. Za osvježenja zadužena je voda Vivia  – oficijelna voda manifestacije. Partner manifestacije je i kompanija Mtel.

„Pozivamo svu djecu osnovnoškolskog uzrasta da se prijave za učešće u „Igrama bez granica”. Prijave mogu da obave na našem sajtu i to na linku: http://igrebezgranica.ba/prijave/ i uživaju u najboljoj manifestaciji koja će djeci garantovano ostati u najljepšem sjećanju”, rekla je Željka Gajić.

Naglasila je da je i ulaz na manifestaciju besplatan, te pozvala i navijače da kreiraju transparente, ponesu dobro raspoloženje i bodre svoj omiljeni tim do pobjede.

Nakon Doboja, ovo sportsko-zabavno takmičenje koje je već osvojilo srca svih mališana biće održano i 14.03.2020. u Banjoj Luci 01.04.2020, te Prnjavoru 11.04.2020, a u 2020 godini održaće se ukupno 10 manifestacija u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Foto: Igre bez granica

Izvor: igre bez granica

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close