Vijesti

DOBOJ: Humanitarna akcija “Jedan slatkiš za jedan osmjeh” (FOTO)

Svetosavska omladinska zajednica u Doboju sprovodi humanitarnu akciju prikupljanja pomoći “Jedan slatkiš za jedan osmijeh”, namijenjenu djeci iz socijalno-ugroženih porodica.

Predsjednik dobojske Svetosavske omladinske zajednice Nebojša Nedić rekao je Srni da su se akciji odazvali lokalni marketi “Đurić” i “Košuta” gdje su postavljene “Korpe hrišćanske ljubavi” u koje se mogu ostaviti slatkiši, knjige ili igračke.

Nedić je najavio da će pokloni biti podijeljeni tokom božićnih i novogodišnjih praznika i da se akcija sprovodi uz podršku Dobrotvorne organizacije Eparhije zvorničko-tuzlanske “Trojeručica”.

Koordinator Svetosavske omladinske zajednice pri dobojskom Arhijerejskom namjesništvu Bojan Jokanović rekao je da je ovo prva aktivnost novog rukovodstva zajednice, čiji je rad nedavno obnovljen po blagoslovu NJegovog preosveštenstva episkopa zvorničko-tuzlanskog Fotija.

Jokanović je za naredni period najavio organizovanje niz edukativnih radionica i predavanja u skladu sa okolnostima i poštujući epidemiološke mjere.

On je pozvao mlade da se pridruže radu Svetosavske omladinske zajednice Doboj, a svi zainteresovani više informacija mogu da dobiju na njihovoj “Fejsbuk” stranici. 

ДОБОЈ, 19. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ – Светосавска омладинска заједница /СОЗ/ у Добоју спроводи хуманитарну акцију прикупљања помоћи “Један слаткиш за један осмијех”, намијењену дјеци из социјално-угрожених породица.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close