Doboj

DOBOJ: Dodik: Pred Dobojem značajni projekti

Srpski član Predsjedništa BiH Milorad Dodik rekao je danas u Doboju da su pred ovim gradom brojni značajni projekti, te istakao da je politička stabilnost u Doboju veoma važna za realizaciju projekata.

“Doboj je danas jedno od najvećih gradilišta u Republici Srpskoj. Ogromni infrastrukturni objekti koji se ovdje rade, uzimajući u obzir i samu obilaznicu, odnosno auto-put koji treba dalje od Johovca da ide prema entitetskoj liniji”, rekao je Dodik novinarima.

On je kao velike infrastrukturne objekte izdvojio i izgradnju bolnice, sportske dvorane, te uređenje obale s ciljem sprečavanja poplava, ističući da se svi ti projekti realiziju zahvaljujući agilnom djelovanju rukovodstva grada na čelu sa gradonačelnikom Doboja Borisom Jerinićem.

“Ako nema lokalnih trvenja, onda se lokalna struktura usmjerava na to da se bavi projektima i Doboj je pokazao kako to izgleda i kako se to radi. Čak i kada su pokušali da nakon lokalnih izbora naprave od Doboja slučaj nisu uspjeli jer Doboj nije bio slučaj. On je grad koji se razvija i nije to slučajno, i ne može da bude slučajno”, naglasio je Dodik, koji je u posjeti Doboju povodom Dana grada – Vidovdana.

On je naveo da je ovaj dan prilika da se pogleda šta je u Doboju urađeno, te dan za zavjetovanje da će u idućoj godini biti urađeno još više.

Dodik je izrazio zahvalnost za najveće priznanje – plaketu grada Doboja, koje mu je večeras uručeno na Svečanoj akademiji povodom Dana grada, te podsjetio da je novčani dio te nagrade donirao Udruženju za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju Doboj.

Foto: rtvdoboj.rg

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close