Vijesti

Budi bloger o kojem se priča

Podijelite znanje, upakujte talenat u riječi, a vaša interesovanja neka vam budu inspiracija za pobjednički tekst konkursa „m:bloger“ kompanije m:tel.

Ako ste od onih koji svoja interesovanja, znanja i stavove žele podijeliti sa širom javnošću, na način da pišete tekstove o vama bliskim temama, onda je m:tel-ov konkurs pravi način da započnete karijeru blogera ili da još bolje učvrstite svoj status na globalnoj mreži.

Do kraja avgusta ove godine, svi zainteresovani za pisanje blogova koji žele krenuti u tu avanturu ili oni koji već imaju svoj blog sa najmanje pet objavljenih tekstova, mogu da konkurišu za izbor najboljih blogera BiH u okviru m:bloger konkursa koji je raspisao m:tel na svojom zvaničnom blogu na adresi blog.mtel.ba.

Izaberite jednu od ponuđenih tema o kojoj želite da pišete:

„Tehnologija“, tekst na temu modernih tehnologija i telekomunikacija, „

Heroji iz komšiluka“, koja se tiče humanitarnih inicijativa, pomoći ugroženima kategorijama i manjinskim grupama, te

„Promocija pravih vrijednosti“, gdje se obrađuju teme iz kulture, umjetnosti, obrazovanja, sporta i ekologije, i pošaljite je putem aplikacije ovoj kompaniji, koja nudi bogate nagrade za najbolje tekstove, odnosno njihove autore.

Za osvojeno prvo mjesto, autorka/autor će dobiti 3.000 KM, 2.000 KM je nagrada za drugo osvojeno mjesto, te 1.000 KM za treće mjesto.

Pored novčanog dijela nagrade, najboljima m:tel nudi i saradnju u periodu od godinu dana, i to na način da im pruži mogućnost da njihove blogove vidi široka čitalačka publika m:tel-ovog korporativnog bloga.

Kako bi podržao blogersku scenu u BiH, m:tel je za sve autore koji pošalju svoje tekstove na ovaj konkurs, obezbijedio i priliku da budu učesnici predavanja na kojem će iz prve ruke, od najuspješnijih ličnosti iz regionalne blogosfere, moći da čuju lična iskustva u vezi sa temom blogovanja i bloga uopšte.

Da biste učestvovali u ovom konkursu potrebno je da ste državljanin BiH, stariji od 18 godina, te da na konkurs pošaljete tekst koji nije prethodno objavljivan.

Sadržaj svoje duše i uma provucite kroz riječi i eto šanse da podijelite misli sa ogromnom internet zajednicom, ali i da dobijete vrijedne nagrade! Sve detalje u vezi sa konkursom „m:bloger“ možete pronaći na adresi blog.mtel.ba/mbloger.

 

Izvor: nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close