Zanimljivosti

Britancu prijatelj pisao po zlatnom Porscheu da bi dobio pratioce na Instagramu

Lak Sira je 22-godišnji milioner iz Birminghama koji tvrdi kako su vandali pošarali njegov zlatni Porsche, dok mnogi tvrde kako je taj potez napravljen kako bi Lak dobio na publicitetu i privukao veći broj pratilaca na društvenim mrežama.

Na zlatnom Porscheu koji vrijedi nešto više od 100 hiljada dolara preko noći su ispisane pogrdne riječi dok je bio parkiran ispred Lakove zgrade.

“Zaradio je dosta novca kroz svoj unosni posao, a ovo je uradio u dogovoru sa svojim prijateljem jer su obojica željeli dobiti više pratilaca na Instagramu i Twitteru”, rekao je izvor za The Sun.

Lak zarađuje oko 250 hiljada dolara godišnje kroz vođenje firme koja se bavi trgovinom na internetu. Ovo je drugi put da ošteti svoj skupocjeni automobil, obzirom da mu je prije nekoliko mjeseci na autoputu planuo Lamborghini Gallardo. 

Tada je rekao kako je u toku vožnje osjetio miris dima i benzina, te je zaustavio auto i izašao da nazove mehaničara. Skupocjeni automobil je uskoro eksplodirao te je nastavio goriti na cesti.

Foto: The Sun

Izvor: KlixPrikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close