Predsjedništvo Boračke organizacije Republike Srpske osuđuje jučerašnje hapšenje pet srpskih boraca na području Zvornika, Šekovića, Han Pijeska, Vlasenice i Bileće zbog navodno počinjenih ratnih zločina.

– Pozivamo sve institucije Republike Srpske da se uključe u odbranu ovih lica, da im pruže svu moguću podršku i pomoć, kao i svim drugim nevino osuđenim i optuženim srpskim borcima – saopšteno je iz Predsjedništva Boračke organizacije Srpske.

Predsjedništvo Boračke organizacije Republike Srpske izražava punu podršku institucijama Republike Srpske u borbi za očuvanje prava Srpske i osuđuje napade na njene institucije među kojima i najnoviji napad – podizanje optužnice protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i direktora Službenog glasnika Republike Srpske Miloša Lukića.

– Predsjedništvo je na sjednici jednoglasno podržalo i predsjednika BORS-a Radana Ostojića u svim medijskim istupima u kojima je branio institucije Republike Srpske i osuđuje sva napade ovim povodom na njega – navodi se u saopštenju.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakIsplaćena više od dva miliona KM podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela
Naredni članak“Srpska garant opstanka Srba, čuvati njene institucije”