Zanimljivosti

Biznis u doba korona virusa: Striperke vam dostavljaju hranu

Korona virus se nezaustavljivo širi na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država. Prema posljednjim podacima 54.996 osoba je zaraženo, a umrlo je 785 ljudi. Da bi se spriječilo širenje korona virusa, ljudima je u nekim državama ograničeno kretanje, a zatvoreni škole, restorani, barovi, bioskopi…

Vlasnik striptiz kluba “Lucky Devil Lounge” u Oregonu, pošto je čuo najavu guvernera da će svi barovi i restorani biti zatvoreni u toj američkoj državi, došao je na ideju da njegove radnice rade isporuku hrane, kako ne bi ostale bez posla.

Vlasnik kluba Šon Bulden objavio je na društvenim mrežama da traži način kako da ne da radnicama otkaz, te su ga neke mušterije pitale da li bi mogle da dostavljaju hranu u toplesu.

“Čovječe, ovo će možda i da ‘upali'”, rekao je Bulden.

Od tog tvita, nastala je firma po imenu “Boober Eats”. Isporuka košta 30 dolara, a mušterije mogu da naruče burgere, pomfrit, biftek salatu i druga brojna jela, koju dobijaju na adresu, prenosi “Rolling Stone”.

Dostavu obavljaju dvije striptizete koje dolaze sa vozačem/tjelohraniteljem. Takođe, da bi sve bilo u skladu sa propisima, one nose maske, rukavice i sredstvo za dezinfekciju ruku, a dostavljaju hranu na dva metra od mušterije.

Kako kaže vlasnik, prvobitna ideja je bila da djevojke dođu u toplesu, ali je odlučio da to ipak nije najbolja ideja. Ipak, djevojke su oskudno obučene, ostavljaju hranu na pragu, skidaju džempere i “skakuću okolo”.

“Ljudi su preplašeni, mnogo manje izlaze napolje. Ne dolaze toliko da nas gledaju kako igramo, jer su u strahu da nam prilaze. Morali smo nekako da se snađemo”, kaže striptizeta Brodi Grodi i dodala da joj je zarada zbog korona virusa u jednom trenutku bila prepolovljena.

Foto: N.N.

Izvor: Nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close