Zanimljivosti

Barutana na Bel Eru (VIDEO)

Više od 1.000 pušaka i pištolja i hiljade komada municije zaplijenjeno je u policijskoj akciji u vili u otmjenom dijelu Los Anđelesa, nedaleko od vile pokojnog vlasnika „Plejboja“, Hju Hefnera.

Policija i federalni agenti su izdali nalog za pretres oko četiri sata ujutru na imanju vrijednom nekoliko miliona dolara koje se nalazi na granici poznatih losanđeloskih četvrti, Bel Er i Holmbi Hils, pošto su dobili anonimnu dojavu o ilegalnoj prodaji vatrenog oružja.

Na hrpi zaplijenjenog oružja mogli su se naći i primjerci stari 50 i više godina, a bilo je i kolekcionarskog oružja još iz perioda građanskog rata.

„Nikada nisam vidio toliko oružja u svojoj 31-godišnjoj karijeri“, začuđeno je prokomentarisao policijski poručnik Kris Ramirez.

Na licu mjesta je uhapšen jedan čovjek zbog sumnje da je prekršio državni zakon koji zabranjuje proizvodnju, posjedovanje ili prodaju borbenog oružja i pušaka velikog kalibra.

Istražni organi nisu objavili nikakve druge detalje iz ove istrage. Jedino je federalni Biro za alkohol, duvan, vatreno iružje i eksplozive izdao saopštenje da ne postoji opasnost za javnost.

Foto: Screenshot/Youtube

Izvor: RTSPrikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close