High Tech

Amerikanka prešla 1.600.000 kilometara Hyundaijem! VIDEO

Prosečan Amerikanac godišnje pređe 14.000 milja, odnosno 22.530 kilometara. Međutim, Fara Hajns je prešla čak milion milja odnosno 1,6 miliona kilometara sa svojom Hyundai Elantrom!

Ova gospođa iz Kanzasa prosečno prelazi 320.000 kilometara godišnje dok dostavlja auto delove i ostale proizvode.

Tako je za samo pet godina stigla do milion milja na svom brojaču kilometraže (odometru) u Elantri iz 2013. godine, sa originalnim motorom, što je izuzetno retko i impresivno da je čak i južnokorejska kompanija bila skeptična.

Zbog toga su Hyundaijevi inženjeri napravili nekoliko testova i kontrolisali istoriju servisa kako bi utrvdili tačnost odometra.

Foto: Hyundai
Foto: Hyundai

Nakon što su potvrdili validnost, Hyundai je nagradio Hajns zbog lojalnosti, pa su je iznenadili sa potpuno novom Elantrom za 2019. godinu.

“Moj Hyundai je bio sjajan automobil. Ključ dostizanja milion milja je redovno održavanje i naravno kvalitetno vozilo”, rekla je Hajns.

S obzirom da većina odometara ima maksimalno 999.999 milja, Hyundai je odlučio da napravi poseban amblem “1 milion milja” i doda ga na kontrolnu tablu nakon što Fara prekorači magičnu granicu i brojač se resetuje na nulu.

Taj amblem je sada dostupan za sve vlasnike Hyundai vozila koji su prešli milion milja.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close