U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira  i tri saobraćajne nezgode.   

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Petrovo, 01.03.2021. godine, prijavljeno je da je u prethodnih nekoliko dana iz pomoćnog objekta u Petrovu otuđena poljoprivredna mašina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Teslić, 01.03.2021. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv jednog maloljetnog lica, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Krađa“. Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je krajem januara tekuće godine, u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi u više navrata dolazilo do trgovinskog objekta u Tesliću, odakle je koristeći nepažnju vlasnika iz nastrešnice ispred trgovine otuđilo određenu količinu različitih pića i industrijskih proizvoda ukupne vrijednosti od oko 440 KM.

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 01.03.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Lug, područje opštine Derventa,  došlo do požara na kući nepoznatog vlasnika. Po navedenom su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su utvrdili da je lice inicijala D.Đ. palilo nisko rastinje u dvorištu porodične kuće vlasništvo lica inicijala Z.B. čije dvorište i kuću održava, gdje je usljed jakog plamena došlo do zapaljenja dijela krovne konstrukcije. U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa povrijeđenih lica nije bilo dok je na objektu nastala manja materijalna šteta. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Vladika Fotije danas kod Jerinića
Naredni članakCrvena zvezda večeras čeka Bajern