„Zvijezda“ pod srećnom zvijezdom

Memorijalni turnir „10. avgust“ u Pridjelu Donjem

„Zvijezda“ pod srećnom zvijezdom

DOBOJ, 08.08.2016. (RTVD) – Fudbaleri „Zvijezde“ iz Kakmuža pobjednici su 20. Memorijalnog turnira „10. avgust“, koji je pod pokroviteljstvom gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića, organizovala Mjesna boračka organizacija (MBO) Pridjel Donji. Nakon 0:0 u regularnom toku, Kakmužani su u finalu bili uspješniji u izvođenju penala od domaćeg OFK „Pridjela Donjeg“ rezultatom 7:6. Treće mjesto pripalo je „Ozrenu“ iz Paklenice, koji je pogocima Milana Tomića i Dejana Kiperovića savladao ekipu „BSK-a“ iz Bušletića sa 2:0.

Prethodno je u polufinalu „Zvijezda“ savladala „Ozren“ sa 8:7 nakon penala, dok je domaćin bio bolji od Bušletićana sa 4:0.

Za najboljeg igrača proglašen je Nemanja Marković iz OFK „Pridjela Donjeg“, dok je njegov klupski kolega Aleksandar Petković dobio nagradu za najboljeg strijelca. Najbolji golman je čuvar mreže „Zvijezde“ Senad Ćorić.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su Dimšo Kršić, predsjednik MBO Pridjel Donji, Jovo Blagojević, predsjednik Predsjedništva MBO, delegat u Gradskoj boračkoj organizaciji Doboj Zoran Cvijanović i kandidat SDS-a za odbornika u Skupštini Grada Doboja Slobodan Nešković, koji je Turnir svečano proglasio zatvorenim. ( Kraj / GoSt )

Komentariši