U Doboju večeras promovisana knjiga „Biram slobodu”, autorke Vesne Teofilović (FOTO)

U Doboju je večeras u Narodnoj biblioteci promovisana knjiga „Biram slobodu”, autorke Vesne Teofilović, koja radi kao pedagog i sertifikovani praktičar transakcione analize.

Teofilovićeva je večeras rekla da je u knjizi ponudila čitaocima 65 smjernica i putokaza koji u bilo kojoj životnoj situaciji lakše vode u pravcu rješenja, saznanja i razumijevanja problema.

Prema riječima autorke knjiga je nastala iz njene želje da sa čitaocima podijeli svoj lični put razvoja i promjene i sve ono što može da im bude od koristi na putu otkrivanja lične istine. Čitaoci će u knjizi moći da pročitaju njena razmišljanja, sjećanja na važne trenutke iz njenog života koje je ona zapisivala i koja dijeli sa njima. Knjiga je poziv svim onim ljudima koji su nezadovoljni neki dijelom svog života da promjene ono što ih tišti i sputava.

Ona je istakla da je u svaku priču utkala svoja najiskrenija osjećanja i da čitaocima želi da poruči kroz svoje lično iskustvo, da su oni ti koji treba da porade na sebi, kako bi živjeli bolje i kvalitetnije. 

Na promociji su prisustvovali istaknuti pojedinci iz javnog, društvenog i kulturnog života grada Doboja, te brojni građani.

Organizator promocije je Narodna biblioteka Doboj.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Komentariši