Servisna informacija CJB Doboj za 25.05.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 5 saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:
U Doboju, 25.05.2016. godine obijena je rashladna vitrina koja se nalazila ispred STR „2D“. Prema izjavi vlasnice R.R. otuđeno je veća količina alkoholnog i bezalkoholnog pića. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:
Policijska stanica Doboj 1, 25.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.G. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Utaja“.
Policijska stanica Modriča, 25.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.P. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.
Policijska stanica Doboj 2, 25.05.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv E.O., K.K. i I.H., svi sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi“.

Saobraćajne nezgode:
Na prelazu puta preko željezničke pruge u mjestu Grabovica, područje grada Doboja, 25.05.2016. godine oko 00,50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je teretni voz udario u putničko vozilo marke „reno“, kojim je upravljao N.M. sa područja grada Doboja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi putnik u vozilu M.K. zadobio je lake tjelesne povrede i zbrinut je u dobojskoj bolnici. Alkotestiranjem, kod vozača N.M. utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od 1,61 gr/kg, nakon čega je isti lišen slobode. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Komentariši