Dječaci Škole fudbala “Rudanka” odigrali duele sa Partizanom, Crvenom Zvezdom i Voždovcem u Beogradu !

Beograd – 30. novembar do 2. decembar 2018.

Prethodni vikend Škola fudbala “Rudanka” boravila je u Beogradu gdje su odigrane prijateljske utakmice sa ekipama Partizan, Crvena Zvezda i Voždovac.

Dječaci su bili prezadovoljni boravkom u Beogradu, odigrali su utakmice sa vrhunskim ekipama u vrhunskim uslovima, obišli stadione Partizana, Zvezde i igrali na glavnom terenu FK Voždovac na krovu tržnog centra, što je bio veliki doživljaj za djecu. Velika stvar je odlazak u Beograd bio za djecu i samu Školu fudbala.


Rezultatima su, ističu,  takodje prezadovoljni. Prva utakmica sa Zvezdom, poraz 4:2 (strijelci Gavrić i Drljić) fantastična partija dječaka iz ŠF “Rudanka”. U drugoj utakmici sa Partizanom solidna partija, osjetio se malo i umor, poraz od 4:1. Jedini gol u mrežu Partizana pospremio je sjajni Matija Drljić.

U poslednjoj utakmici sa Voždovcem, prelijep stadion, djeca su bila oduševljena ambijentom, odigrali su utakmicu za pamćenje. Cijelu utakmicu su napadali, redjale se šanse, golman Voždovca je ipak ostao nesavladan, na kraju neriješeno 0:0.

Na ovaj put se išlo zajedno sa drugarima iz Škole fudbala “Visport” Visoko, koji su igrali sa starijim generacijama, oni već 12 godina za redom idu na ove utakmice, sa ovim protivnicima.

Ekipa Škole fudbala “Rudanka” Omorika P.E.T zahvalila se gospodinu Edinu Muzaferiji na pozivu i organizaciji ovog puta u Beograd.
Takođe, zahvalili su se firmama koje su pomogle pri ovom odlasku: Proda Mont Doboj i Omorika P.E.T .

Ekipa RTV Doboja ispratila je ove mališane na put u Beograd i poželjela im sreću i dobru igru. Pogledajte prilog u našoj emisiji “Aktuelno u Doboju”.

RTV DOBOJ

Komentariši