25. BOŽIĆNO – NOVOGODIŠNJI TURNIR “DOBOJ 2019”: Vratiti gledaoce na tribine

U dvorani srednjoškolskog centra u Doboju od 2.do 13.januara 2019.godine održat će se 25. Božićno-novogodišnji turnir. Ovaj put u organizaciji FK Sloga Doboj, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Doboja, Obrena Petrovića.
Očekuju nas izmjene u odnosu na ranije turnire. Sve u cilju da bi se vratio na mjesto koje mu po tradiciji i pripada, na mapu futsal turnira u regionu a i šire. Da dvorana bude puna svakog dana kao nekada ranije.
Takmičenje će se odvijati po futsal pravilima. Sudit će najbolje sudije iz regiona omladinskim kategorijama i veteranima. Dok će seniorima suditi profesionalne sudije sa Premijer futsal lige BiH.
Za generacije škola gudbala dječaka rodjenih od 2008. do 2011. godine obezbjedjene su nagrade u vidu pehara i medalja. A za sve ostale kategorije novčane nagrade. Osim ovih nagrada za pobjednike svih selekcija od juniora do 2011.godišta naš vjerni sponzor Grafo Balkan (GBT) obezbjedio je poklon vaučere za popust od 50 posto kod kupovine njihove opreme.
Obezbjedjene su nagrade za gledaoce. Cijene ulaznica biće simboličnih 1 KM za cjelodnevni program.
Za seniore glavna nagrada iznosi 10 hiljada maraka.
Kao što smo već rekli turnir počinje 2.januara za dječake rodjene 2011.godine, a završava 13-og istog mjeseca kada su na programu finalne utakmice za sve kategorije.

RTV DOBOJ
Nenad Vasić

Komentariši